Activ CALCIUM drink pre dospelých a deti, vápnik s biologickou využiteľnosťou

Nedostatok CA spôsobuje, až 380 zdravotných problémov

Activ CALCIUM drink vegan – OBJEDNAŤ

Použitie: doplnenie Activ Calcium pre dospelých a deti –  piť 1 odmerku v priebehu dňa (1 odmerka cca 70 kg osoba)

Nedávna štúdia ukázala že klasický vápnik môže vytvárať toxicitu pečene a obličiek.

Oproti sysntetickym, alebo nerastným vapnikom je samotný Lithothamnion  viac vstrebateľný s lepšou viazanosťou do tela. Tento vápnik sa pozvoľne a pomaly uvoľňuje a tým ho telo dokáže naše telo využiť na maximum. Má zároveň dlhšiu dobu vstrebateľnosti.

Prečo je pre más CA tak dôležitý? Prečo keď človek skolabuje sa mu obyčajne ako prvé dá CA injekcia?

VIDEO – Activ CALCIUM drink

Unikátny prírodný multi-minerálny komplex získavaný zo vzácnej červenej morskej riasy Lithothamnion , ktorá rastie v čistej vode Atlantického oceánu na severozápadnom pobreží Islandu. Červené riasy počas svojho životného cyklu absorbujú neznečistenú morskú vodu bohatú na minerály, následne odumrú (zvápenatejú), klesajú na dno oceánu a až potom sa zberajú. Oobsahuje bioaktívny vápnik, horčík a ďalších 72 stopových prvkov (napr. bór, molybdén, kobalt, nikel, meď, fosfor, fluór, selén, jód, sodík, železo, síra, mangán, zinok atď), z ktorých viaceré samostatne nemajú význam, avšak v rámci multi-minerálneho komplexu navzájom synergicky pôsobia. V porovnaní so zeleninou obsahujú morské riasy 10-20 násobne viac minerálov a svojím zložením a obsahom sa najviac približujú zloženiu minerálov obsiahnutých v ľudskej krvnej plazme.

Biologická využiteľnosť 

Unikátna trojrozmerná štruktúra  tvorená zvápenatými bunkovými stenami červenej riasy  zabezpečuje oveľa vyššiu biologickú aktivitu a dostupnosť v porovnaní s inými multi-minerálnymi zdrojmi. Je chemicky a fyzikálne odlišný od iných minerálnych foriem. Kamenné vápenaté soli (uhličitany, citrany, resp. oxidy…) majú iba krátku dobu vstrebateľnosti a nízku využiteľnosť (veľké množstvo sa vylúči močom). Náš Vápnik poskytuje pozvoľnú, dlhšiu dobu vstrebateľnosti s vysokou využiteľnosťou.

Výhody

100% prírodný
rastlinného pôvodu
10-20 x vyšší obsah minerálov ako zelenina
„clean label“ produkt
bez alergénov
neutrálna chuť a vôňa
odolný voči vysokým teplotám
preukázané zdravotné prínosy na kosti, kĺby, zuby a tráviaci systém

Vitamín K2 MK-7

zásadne ovplyvňuje metabolizmus vápniku
prispieva k normálnemu prúdeniu krvi
pomáha udržovať Vaše cievy zdravé
Forma MK-7 je jedna z najkvalitnejších nakoľko má dlhú dobu využiteľnosti v ľudskom tele
Vitamín K2 funguje najlepšie v kombinácii s vitamínom D. Vitamín D totiž tiež prispieva k lepšiemu využitiu vápniku a k udržaniu jeho dostatočnej hladiny v krvi. Kombinácia vitamínu K a D teda Vášmu telu zaistí kvalitné rozdelenie vápniku medzi kosti a krv.

Spoločne s vitamínom D 3

prispieva k udržaniu zdravých a silných kostí
podporuje imunitný systém
podporuje tvorbu a udržanie správnej funkcie svalov

Jemný šumivý nápoj s chuťou exotickej MARACUJE , s plným obsahom vitamínov a minerálov potrebných pre správne fungovanie tela a organizmu.

Aquamin Soluble (R)

Certifikácia produktu:

Kosher certified
Halal certified
GRAS approved – GRN 000028
EU health certified
Allergen free
GMO free
FSSC 22000 (
Suitable for vegetarians and vegans

Aquamin je unikátny prírodný multi-minerálny produkt,
poskytujúci bioaktívny vápnik, horčík a ďalších 72
stopových prvkov pre fortifikáciu potravín, nápojov
a výživových doplnkov.
Aquamin je vyrobený zo vzácnej červenej morskej riasy
Lithothamnion, ktorá rastie v čistej vode Atlantického
oceánu na severozápadnom pobreží Islandu.
Lithothamnion je starostlivo zbieraný, umývaný,
preosievaný, sušený a mletý produkt. Výsledkom čoho je
bezpečný, spoľahlivý, vysledovateľný a
dokladovateľný produkt.

Aquamin sa získava z kalcifikovaných morských rias,
ktoré absorbujú stopové prvky z mora. Táto forma
absorpcie je spojená s unikátnou štruktúrou a dáva
výrobok bohatý na minerálne látky neutrálnej chuti
a ľahko vstrebávateľný pre ľudské telo.

Aquamin obsahuje 74 stopových minerálov:
vápnik, horčík, fosfor, síra, železo, sodík, fluorid, bór,
kobalt, meď, zinok, selén, mobyldén, jód, mangán,
nikel atď.

Vápnik a jeho prínos na normálny vývoj kostí: hodnotenie zdravotného tvrdenia podľa čl. 14 Nariadenia Rady (ES) č. 1924/2006“.

Popis vitamínov :

BVITAMIN D3 / K2 MK7

Vitamín K2 ako menachinón
Vitamín K2 (menachinón, MK-7, menaquinone) sa získava extrahovaním z japonského fermentovaného sójového syra Natto. Vitamín K prispieva k správnej zrážanlivosti krvi a k udržaniu zdravých kostí.

Vitamín D3 ako cholekalciferol.
Správne využitie a nasmerovanie vápnika v tele!

Biotín B7

Biotín je dôležitou súčasťou enzýmov v tele. Tieto enzýmy rozkladajú látky ako tuky a sacharidy. Nízka hladina biotínu sa zvyčajne identifikuje podľa symptómov, ktoré zahŕňajú rednutie vlasov, červené šupinaté vyrážky okolo očí, nosa a úst. Biotín sa bežne používa aj pri vypadávaní vlasov, lámavosti nechtov, no neexistujú žiadne kvalitné vedecké dôkazy na podporu tohto použitia.

Zinok

Zinok môže účinne znížiť zápal, posilniť imunitu, znížiť riziko chorôb súvisiacich s vekom, urýchliť hojenie rán a zlepšiť príznaky akné. Je potrebný pre zrážanlivosť krvi, funkciu štítnej žľazy a mnohé ďalšie. Hrá tiež kľúčovú úlohu pri udržiavaní zraku a môže mať účinky proti vírusom. Zinok je esenciálny stopový prvok bežne sa vyskytujúci v červenom mäse, hydine a rybách. V malých množstvách je potrebný pre ľudské zdravie a rast. Telo si nadbytočný zinok neukladá, preto ho musí prijímať zo stravy.

Niacín B3

Niacín, tiež známy ako vitamín B3. V skutočnosti ho na správne fungovanie potrebuje každá časť ľudského tela. Ako doplnok môže niacín okrem iných výhod pomôcť znížiť hladinu cholesterolu, zmierniť artritídu a zvýšiť funkciu mozgu. Nie je však vhodné užívať veľké dávky, kvôli vedľajším účinkom.

Riboflavín B2

Riboflavín je vitamín B2. Vo veľkej miere sa vyskytuje v potravinách rastlinného aj živočíšneho pôvodu vrátane mlieka, mäsa, vajec, orechov, obohatenej múky a zelenej zeleniny. Je potrebný pre správny vývoj pokožky, výstelky tráviaceho traktu, krvných buniek a funkcie mozgu. Ľudia najčastejšie používajú riboflavín na migrénu a na vysoké hladiny homocysteínu v krvi. Používa sa tiež na akné, svalové kŕče, ale neexistujú žiadne kvalitné vedecké dôkazy na podporu týchto iných použití.

Kyselina pantoténová

Kyselina pantoténová je vitamín B5. Vo veľkej miere sa vyskytuje v rastlinách aj zvieratách vrátane mäsa, zeleniny, obilných zŕn, strukovín, vajec a mlieka. Kyselina pantoténová pomáha telu využívať sacharidy, bielkoviny a lipidy. Je tiež dôležitá pre udržanie zdravej pokožky. Vitamín B5 je dostupný ako kyselina D-pantoténová, ako aj dexpantenol a pantotenát vápenatý. Ľudia najčastejšie užívajú kyselinu pantoténovú pri doplnení jej nedostatku, ale neexistujú žiadne kvalitné vedecké dôkazy na podporu tohto použitia.

Pyridoxine B6

Všetky vitamíny B pomáhajú telu premieňať potravu (sacharidy) na palivo (glukózu), ktoré sa používa na výrobu energie. Tieto vitamíny skupiny B, často označované ako vitamíny B-komplex, tiež pomáhajú telu metabolizovať tuky a bielkoviny. Vitamíny B-komplexu sú potrebné pre zdravú pokožku, vlasy, oči a pečeň. Pomáhajú tiež správnemu fungovaniu nervového systému. Všetky vitamíny B sú rozpustné vo vode, čo znamená, že telo si ich neukladá. Je potrebný pre normálny vývoj a funkciu mozgu a pomáha telu vytvárať hormóny serotonín a norepinefrín, ktoré ovplyvňujú náladu, a melatonín, ktorý pomáha regulovať telesné hodiny.

Vitamín C

Vitamín C je esenciálny vitamín, ktorý sa musí konzumovať v strave. Vitamín C je potrebný pre správny vývoj a fungovanie tela. Hrá dôležitú úlohu v imunitnej funkcii.
Prispieva k normálnej tvorbe kolagénu, k udržaniu správneho fungovania imunitného systému, k správnej látkovej premene, k zníženiu vyčerpania a únavy.

Výhody vitamínu C:

prispieva k normálnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii krvných ciev
prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii kostí
prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii chrupaviek
prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii ďasien
prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii pokožky
prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii zubov
prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému
prispieva k správnej funkcii psychiky
prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom
prispieva k regenerácii redukovanej formy vitamínu E
zvyšuje vstrebávanie železa

Selén

Selén je esenciálny stopový minerál nachádzajúci sa v pôde, vode a niektorých potravinách. Je dôležitým faktorom v mnohých telesných procesoch. Selén zvyšuje antioxidačné účinky v tele.

Activ Calcium pre vaše detičky, tak veľmi dôležitý pre správny rast a vývoj dieťať

Komu môžeme s produktom Activ CALCIUM drink pomôcť? Každému kto má  problémy s pohybovým aparátom, nedostatkom vápniku v tele, osteoporózu, koxatrózu, pri zlomeninách. Vedeli ste, že CA sa nachádza aj v zuboch, ale aj krvi.

Koho môžete osloviť s produktom Activ CALCIUM k spolupráci? Toto je jednoducho predajný kontaktný produkt v jednorázových sáčkoch (vhodné ako vzorky) a každý si môže kúpiť toľko kusov, koľko chce. Základ je vyskúšať a povedať pár slov s tu písaných. Oslov na spoluprácu (gynekológov, ortopédov,  zubárov, všeobecných lekárov, pre dorastencov,  eshopy, reštaurácie, hotely, fitness centrá, liečiteľov, obchody s doplnkami stravy a iné…)


BLOG

Vápnik (calcium) patrí k najvýznamnejším a najrozšírenejším minerálnym látkam v ľudskom organizme.
Najviac (asi 99%) sa nachádza v kostiach a zuboch, kde tvorí základnú stavebnú zložku.
Telo dospelého človeka obsahuje približne 1,2 kg vápnika.
Vápnik je veľmi dôležitý pre všetky generácie na podporu zdravých kostí a zubov.
Okrem významu pre naše kosti a zuby, prispieva k normálnej zrážanlivosti krvi a k správnej činnosti nervových prenosov.
Pre správne využitie vápnika v našom tele je dôležitá prítomnosť aj ďalších prvkov, najmä vitamínu D3 a K2, ktoré napomáhajú ukladaniu vápnika do kostí.
Ľudská kostra je hlavným odberateľom aj zásobárňou vápnika.
Okrem utvárania telesnej konštrukcie sa vápnik uplatňuje pri zrážaní krvi.
Je dôležitý pre normálnu činnosť svalov, tráviacich enzýmov a podieľa sa na delení a špecializácií buniek.
Vápnik si ľudské telo nevytvára, preto je nevyhnutné ho prijímať, ideálne ako prirodzenú zložku niektorých druhov potravín, vrátane minerálnych vôd bohatých na vápnik.
NEPRIATELIA VÁPNIKA
Vstrebávanie vápnika a jeho využiteľnosť v našom tele negatívne ovplyvňujú:
Strava s vysokým obsahom vlákniny
Cigarety
Nadmerné solenie
Energetické a kolové nápoje
Káva a čierny čaj
Alkohol
Živočíšne bielkoviny
Absencia spôsobuje fatálne následky
Nedostatok vápnika sa prejavuje odvápnením kostí, čo spôsobuje osteoporózu, ale napríklad aj zubnými kazmi, paradentózou, môžu sa tiež objaviť problémy s trávením, nervozita a poruchy nervovej sústavy či bolestivé kŕče v končatinách. Alkohol, cukor, biela múka, kola, rovnako ako fajčenie, významne znižuje správnu funkciu vápnika. K týmto faktorom sa radí aj káva, no treba dodať, že dve šálky kávy denne by nijak nemali vápniku uškodiť. Pre správne využitie vápnika je dôležitá prítomnosť aj ďalších prvkov, najmä horčíka a vitamínu D, ktoré napomáhajú vápnik ukladať do kostí.
Vápnik a deti
Na dostatočný príjem vápnika musíme dbať najmä u svojich detí.
Nesprávny vývoj kostí pri nedostatku vápnika vedie k oneskoreniu telesného rastu.
V našich podmienkach, pri obvyklej pestrosti detskej stravy, sa však nemusíme tejto príčiny obávať.
Pri užívaní vápnika nezabúdajte ani na vitamíny D a K2 (MK-7 menachinón).
Obe sú dôležité pre to, aby sa vápnik správne ukladal tam, kam má − do kostí a zubov − a udržiaval jeho normálnu hladinu v krvi.
Biologická využiteľnosť
Spoločne s vitamínom D
prispieva k udržaniu zdravých a silných kostí
podporuje imunitný systém
podporuje tvorbu a udržanie správnej funkcie svalov
Dôležitá je dlhšia doba vstrebateľnosti s vysokou využiteľnosťou a to ACTIV CALCIUM DRINK má.
Koľko vápnika je potrebné denne prijať?
Denná odporúčaná dávka vápnika je závislá od veku, pohlavia a zvýšených nárokov organizmu (či už je to tehotenstvo, dojčenie, menopauza alebo zlomenina).
Deti: denná dávka od 400 – 1200 mg Ca
Dospievajúca mládež: denná dávka od 1200 – 1500 mg Ca
Dospelí: denná dávka od 1000 – 1500 mg Ca
Doporučujeme :
———————————————————————————————–

Plagáty A4

Upozornenie. Tento materiál nie je možné voľne šíriť bez predošlého písomného súhlasu majiteľa ,,Activstar academy,, Spoločnosť Activstar si vyhradzuje všetky práva. Slúži výhradne na vzdelávacie účely

Zároveň upozorňujeme, že postupy v tomto materiály nezaručujú úspech v spoločnosti Activstar, ale mnohým partnerom spoločnosti Activstar pomohli v kariérnom raste v dosahovaných výsledkoch.

Tento certtifikát sa vzťahuje na surovinu (extrakt) vo výrobku

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *