Activ Eye, zdravé oči

Activ Eye, výrobok pre zdravé oči – OBJEDNAŤ

Dávka je na 2 mesiace – 1 kpsl/denne. Doporučujeme užívať min 3 – 6 mesiacov bez prerušenia

Activ Eye výťažok zo šafranu  s výhodami pre zdravie očí, dodávané vo vegetariánskych kapsliach.

Čo je Activ Eye?

Activ Eye je formulovaný z extraktu šafranu získaného z kvetu crocus známeho vedecky ako Crocus sativus. Hoci šafran je známy ako kulinárske korenie, používané v pokrmoch po celom svete po tisíce rokov, jeho terapeutické vlastnosti sú menej známe.

V posledných rokoch  podarilo izolovať extrakty s vysokým obsahom účinných látok.  Náš nový doplnok stravy je formulovaný z vysoko kvalitného šafranového extraktu štandardizovaného na 3% crocin.

Aké výhody sú spojené s Activ Eye? Zistíte, že Activ Eye má veľa pozitív – ale možno najdôležitejšie je, že bol navrhnutý špeciálne pre zdravie očí. Každých 20 mg  poskytuje 3% kľúčovej zlúčeniny šafranu známej ako crocin.

Crocin je najdôležitejšou živinou v šafráne na podporu zdravia zraku. Akonáhle je v žalúdku, je šafran premieňaný na crocetín, ktorý vaše telo rýchlo absorbuje v črevách a dodáva do cieľových oblastí, ako je sietnica.

Pomáha chrániť bunky fotoreceptora v sietnici pred oxidačným stresom Pomáha podporovať prietok krvi v sietnici a okolitých oblastiach

Pomáha podporovať lepšie dodávanie kyslíka do očí.

Šafran má okrem svojich vlastností, ktoré dávajú chuť, nezvyčajne zložité zloženie, pričom doteraz bolo objavených viac ako 100 zlúčenín, vrátane aktívnych princípov, ako sú karotenoidy. Známe pre ich antioxidačné potencie, tieto zlúčeniny sú prírodné oranžové, žlté a červené pigmenty, zodpovedné, že šafran je oranžovo-červenej farby. Okrem týchto antioxidantov, šafran sa skladá aj zo safranal. Primárne zodpovedný za koreninu, jej charakteristický zápach, táto molekula sa tiež používa ako aktívny princíp v rade terapeutických prípravkov.

Už niekoľko rokov sa vedci čoraz viac zaujímajú o potenciál šafranu na udržanie vizuálneho zdravia a prevenciu očných ochorení.
Osobitný význam sú dva karotenoidy nazývané crocin a crocetin. Tieto molekuly majú  antioxidačné potencie a anti-apoptotic účinok, a tak sa ponúkajú  pre prevenciu niektorých očných ochorení.
Môžu tak pomôcť podporiť antioxidačnú obranu sietnicových fotoreceptorov.
Chráňte sietnicu pred denným oxidačným poškodením spôsobeným oxidáciou voľnými radikálmi spôsobeným vystavením vysokým hladinám svetla a fajčeniu.
Zvýšenie prietoku krvi do sietnice.

ETIKETA produktu

Activ eye – kópia

Môže mať výhody pre AMD

S jeho vysokou antioxidačnou aktivitou, šafranový extrakt môže tiež ponúknuť ochranu proti vekom-súvisiacej makulárnej degenerácie alebo AMD, jedno z najčastejších očných ochorení.

Toto tiché, bezbolestné ochorenie je charakterizované postupným zhoršením centrálnej časti sietnice, ktorá prestáva správne fungovať. Je to hlavná príčina straty zraku, predovšetkým medzi, cez-60r, potenciálne vedie k úplnej slepote. AMD trpiaci človek,  čoraz ťažšie vykonáva každodenné funkcie, ako je čítanie alebo riadenie.

To je dôvod, prečo boli vyvinuté nové preventívne spôsoby boja proti zhoršeniu sietnice. Jedným z takýchto produktov je náš doplnok stravy Activ Eye ktorý bojuje proti oxidačnému stresu a poškodeniu voľnými radikálmi zodpovednými za bunkové starnutie

100% španielsky šafran (Crocus sativus L.). DNA certifikovaná.
• Štandardizovaný na 3% krokíny pomocou HPLC.
• Vysoká stabilita.
• 100% vertikálne integrovaná.
Halal a Kosher cer Funkcie

Tento certtifikát sa vzťahuje na surovinu (extrakt) vo výrobku

Diferencovaná hodnota
• Najrýchlejšia absorpcia v porovnaní s inými tradičnými karotenoidmi
• Karotenoid s vysokou rozpustnosťou vo vode.
• Nízka dávka: 20 mg / deň.
• Vyrobené v Španielsku. Vlastné polia a ťažobné zariadenie.
• Najmodernejší proprietárny výrobný proces.

Pokračujúce vystavenie modrému svetlu v priebehu času môže viesť k poškodeniu buniek sietnice. To môže spôsobiť problémy so zrakom, ako je makulárna degenerácia súvisiaca s vekom

Bioaktívne zlúčeniny
Activ Eye je zložkou novej generácie pre zdravie očí. Pomocou HPLC sa štandardizuje na 3% krokíny. Krokusy sú hlavnými karotenoidmi šafranu, ktoré sú silnými antioxidantmi a súvisia s prevenciou makulárnej degenerácie spojenej s vekom

Najrýchlejšia absorpcia
Crociny prítomné v Activ Eye dosahujú maximálnu koncentráciu v krvi už po 1,5 hodine , čo je rýchlejšie ako iné tradičné karotenoidy používané pre zdravie očí, ako je luteín (7-8h) 8, zeaxantín (13-14h) 9 a 13- karotén (24 – 30 hodín)

Activ Eye a zdravie očí

Poruchy sietnice AII, bez ohľadu na ich etiológiu, zahŕňajú aktiváciu oxidačného stresu a apoptózových dráh3. • Rôzne štúdie naznačujú, že suplementácia šafranu, rovnako ako pri Activ Eye, zlepšuje vizuálnu funkciu u účastníkov s makulárnou degeneráciou súvisiacou s vekom, pričom sa zachováva funkcia fotoreceptorov sietnice a sietnice citlivosť blikania2A.
Najnovšie klinické štúdie s doplnením šafranu navyše naznačujú, že 20 mg / deň šafranu po dobu 90 dní zlepšuje niektoré parametre makulárneho elektroretinogramu, ako je prah amplitúdy a modulácie 5. Doplnkové štúdie s extraktom šafranu zistili očný hypotenzívny účinok v primárnom otvorenom uhle glaukóm od tretieho týždňa liečby 6.

Hlavný mechanizmus účinku

Activ EYE, pôsobí hlavne na dvoch úrovniach:

• Antioxidant: oxidačný stres zohráva významnú úlohu v patogenéze AMD a pri progresii glaukomatózneho poškodenia12. • Activ Eye môže vyvolať zníženie vnútroočného tlaku v dôsledku svojho antioxidačného účinku pochádzajúceho z karotenoidov (najmä crocin a crocetin)
• Antiapoptotické: vystavenie nepretržitému jasnému svetlu a stresu v prostredí spôsobuje smrť fotoreceptory v oku. V dôsledku obsahu crocinov zvyšuje Activ Eye dostupný kyslík
fotoreceptorom, ktoré majú vysoké metabolické požiadavky, a tým ich chránia pred smrťou.

Zhrnutie:

Výťažok zo šafranu, ktorý pomáha chrániť zrak pred poškodením.
Formulovaný z extraktu 100% španielského šafranu (Crocus sativus L.)
20 mg obsahuje 3% kľúčovej zlúčeniny šafranu na podporu zdravia zraku známej ako crocin
S najrýchlešou absorpciou už po 1,5 hodine
Pomáha podporovať lepšie dodávanie kyslíka do očí
Pomáha chrániť bunky fotoreceptora v sietnici pred denným oxidačným stresom
Chráni pred voľnými radikálmi zodpovednými za bunkové starnutie
Pomáha podporovať prietok krvi v sietnici a okolitých oblastiach
Môže ochrániť pred vekom-súvisiacej makulárnej degenerácie alebo AMD
Vysoká antioxidačná aktivita a stabilita
Najrýchlejšia absorpcia v porovnaní s inými tradičnými karotenoidmi
Dodávané vo vegetariánskych kapsliach
Maximálna koncentrácia v krvi už po 1,5 hodine

Komu môžeme s produktom Activ Eye  pomôcť? Každému kto má problémy so zrakom a chce si zvýšiť kvalitu zraku.

Koho môžete osloviť s produktom Activ Eye k spolupráci? Ak sa mi zlepší zrak je to merateľné. Toto je jednoducho predajný produkt, ktorý v zásade potrebuje takmer každý.  Oslov na spoluprácu (eshopy, očných lekárov, očnú optiku, obchody s doplnkami stravy a iné…)


NAJČASTEJŠIE OCHORENIA OKA A ZRAKU

Medzi najčastejšie choroby oka možno zaradiť šedý zákal, syndróm suchého oka, zelený zákal, vekom podmienenú makulárnu degeneráciu, keratokonus, tupozrakosť, rôzne ochorenia sietnice či zápaly očí.

Makulárna degenerácia (AMD)

Príznaky:

Sú dva typy makulárnej degenerácie: suchá a vlhká. Suchá makulárna degenerácia sa normálne prejavuje zníženou vizuálnou jasnosťou uprostred zorného poľa. Počas čítania sú písmená na okraji zreteľné, no tie v strede sú mierne rozmazané. Postihnuté osoby majú často problémy s rozpoznávaním tvárí. S postupujúcou makulárnou degeneráciou sa zrak priebežne zhoršuje až do postupného značného poškodenia zorného poľa alebo jeho úplného zničenia.

Vlhká AMD je naopak následok suchej makulárnej degenerácie. Je síce vzácnejšia, ale má oveľa rýchlejší priebeh. Na začiatku sa prejavuje výraznými obmedzeniami videnia do diaľky a nablízko, a napokon vedie k nevratnej strate zraku. Typickým príznakom vlhkej AMD je obmedzené videnie rovných čiar (napr. rámov alebo dlaždicových rýh), ktoré vyzerajú ako ohnuté.

Sietnica je najdôležitejšia a najcitlivejšia časť nášho oka. Vo forme tenkej vrstvičky pokrýva zadnú vnútornú stenu oka. Obsahuje svetlocitlivé bunky tyčinky a čapíky a nervové vlákna.

Sietnica zachytáva obraz ako svetlocitlivý čip v digitálnom fotoaparáte a zrakovým nervom ho posiela do mozgovej kôry. Ochorenie sietnice je vždy veľmi závažné a často nezvratné a môže viesť až k strate zraku.

Pre ostré videnie, čítanie, riadenie auta, sledovanie televízie a rozoznávanie tvárí je najdôležitejšia centrálna časť sietnice – makula (žltá škvrna). Ochorenie makuly vedie k strate ostrého videnia.

Periférna sietnica zabezpečuje periférne videnie. Zásobenie sietnice kyslíkom poskytujú sietnicové cievy, tepny a žily. Ich poruchy (uzávery alebo krvácanie) vedú k závažným poruchám zraku.

Syndróm suchého oka

Syndróm suchého oka patrí medzi najčastejšie očné ochorenia. Býva tiež považovaný za chorobu tretieho tisícročia. Čoraz častejšie za jeho vznikom stojí dlhá práca s počítačom, ktorá je typická najmä pre rozvinuté krajiny. Suché oko vzniká ako následok nedostatočnej tvorby sĺz a/alebo ich zlej kvality. Len zriedkakedy môže byť príčinou nevratnej slepoty, vo veľkej väčšine ovplyvňuje len kvalitu života.

Ochorenia sietnice

Sietnica je veľmi dôležitou časťou oka. Zachytáva obraz prenikajúci do oka a zrakovým nervom ho posiela do mozgu. Viaceré ochorenia sietnice sa môžu vyvíjať aj b ez príznakov a odhaliť ich v ranom štádiu dokáže len očná prehliadka. Medzi najčastejšie ochorenia sietnice patria odlúpenie sietnice, cievne oklúzie, diabetická retinopatia či vyššie spomínaná vekom podmienená makulárna degenerácia.

Medzi najčastejšie ochorenia sietnice patria:

odlúpenie sietnice

vekom podmienená degenerácia makuly

cievne oklúzie

diabetická retinopatia

ODLÚPENIE SIETNICE

Odlúpenie sietnice je veľmi závažné ochorenie, pri ktorom dochádza k oddeleniu sietnice od cievnatky – na cievy bohatej vrstvy oka medzi sietnicou a bielkom. Takto poškodená sietnica môže viesť až k úplnej slepote.


 

Upozornenie. Tento materiál nie je možné voľne šíriť bez predošlého písomného súhlasu majiteľa ,,Activstar academy,, Spoločnosť Activstar si vyhradzuje všetky práva. Slúži výhradne na vzdelávacie účely

Zároveň upozorňujeme, že postupy v tomto materiály nezaručujú úspech v spoločnosti Activstar, ale mnohým partnerom spoločnosti Activstar pomohli v kariérnom raste v dosahovaných výsledkoch.

Referencie
(1) Bernice C., a kol. Academic Press. 2016; 659-676. (2) Bisti S., a kol. Visua / neuroveda. 2014; 31,4-5: 355-361. (3) Fernández-Sánchez L., a kol. Molekuly. 2015; 20,8: 13875 – 13893. (4) Broadhead GK., A kol. Graefes Arch Clin Exp Ophtha / mol. 2019; Jan; 257 (1): 31-40. (5) Falsin B., a kol. lnvest Ophthalmol Vis Sci. 201O; Dec; 51 (12): 6118-24. (6) Jabbarpoor Bonyadi MH., A kol. Doplnok BMC Alternat. Med. 2014; 15. októbra; 14: 399.
(7) Almodovar P., a kol. Ústna komunikácia. Prezentované na 3. W. na Nutr., Diet. a Nutro. 2019, Praha, Česká republika. (8) Thurmann PA., A kol. AmJ Clin Nutr. 2005; Jul; 82 (1): 88-97. (9) Hartmann D., a kol. Am J Clin Nutr. 2004; Mar; 79 (3): 410-7. (10) White WS., A kol., J. Am Co / 1 Nutr. 1994; Dec; 13 (6): 665-71. (11) www.preventblindness.org. (12) Schleicher M., a kol. 2013; 2. júla; 5 (7): 2405 – 56. (13) Maccarone R., a kol. lnvest

Informácie obsiahnuté v tomto dokumente sú určené iba na marketingové účely a iba pre podnikateľov. Nesmie sa distribuovať ako taký spotrebiteľom, pacientom ani zdravotníckym pracovníkom. V Pharmactive Biotech Products, 5.L. Vynakladáme maximálne úsilie na to, aby sme všetky propagačné materiály aktualizovali, ale nezaručujeme presnosť ani úplnosť tu uvedených informácií. Zriekame sa akejkoľvek zodpovednosti za použitie tejto publikácie a vyhradzujeme si právo na zmenu obsahu tejto publikácie kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia. Vyhlásenia neboli schválené Európskou komisiou alebo Úradom pre potraviny a liečivá. AII prístup a použitie tu obsiahnutých informácií je na vlastné riziko používateľa.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *