Activmagnezium sprej + olej a jeho blahodárne účinky

Activmagnesium spray 200 ml OBJEDNAŤ

E- brožúrka – Sprievodca používania sprejov na stiahnutie

Activmagnesium sprej aktuálne v akcii. Pozrieť ponuku

Najlepším zdrojom horčíka je jedlo a jeden zo spôsobov, ako identifikovať potraviny, ktoré horčík obsahujú, je podľa ich farby – sú to tie, ktoré sú zelené, teda bohaté na chlorofyl.

video

Použitie: doplnenie magnézia na predlaktie striekať 3 – 5 x denne na vnútornú stranu zápästia na obe ruky, alebo na postihnuté miesto (kŕče v lýtkach, sťahovanie svalov pri srdci atď)

2 polievkové lyžice do horúcej vane krásne zrelaxuje celé telo.

Chlorofyl, ktorý rastlinám umožňuje zachytávať slnečnú energiu a meniť ju na metabolickú, má vo svojom strede atóm horčíka. Bez horčíka by vlastne rastliny nemohli energiu slnečného svetla využívať.

Horčík je však vo svojej základnej forme bezfarebný a obsahuje ho aj veľa rastlín, ktoré zelené nie sú.

Horčík (magnesium) a jeho účinky. Activmagnesium spray 200 ml

Depresia je jedným z najčastejšie diagnostikovaných stavov súčasnej doby. Len v USA ide každoročne o vyše 3 milióny prípadov, a celosvetovo je ňou zrejme postihnutých 350 miliónov ľudí. Už len z tohto dôvodu sú viac než kedykoľvek predtým potrebné prírodné, bezpečné a účinné alternatívy.

Preto sa zdá byť sľubná štúdia, uverejnená v časopise PLOS One, pod názvom „Úloha horčíkového doplnku pri liečbe depresie: Náhodný klinický pokus“.

Horčík je nielen bezpečný, lacný a ľahko dostupný, ale podľa tejto nedávnej štúdie aj účinný pri liečbe miernych až stredne ťažkých symptómov stresu a depresie.

V období od júna 2015 do mája 2016 poskytlo svoje údaje 112 účastníkov. Zhrňme si teda hlavné výsledky štúdie:

– Došlo ku klinicky významnému zlepšeniu skóre depresie aj úzkosti.

– 61 % pacientov uviedlo, že by horčík užívali aj v budúcnosti.

– Podobné účinky sa objavovali bez ohľadu na vek, pohlavie, závažnosť depresie, počiatočné hladiny horčíka či užívanie liekov proti stresu a depresii.

Účinky boli pozorovateľné do dvoch týždňov.

Autori štúdie dospeli k záveru:

„Horčík je u dospelých účinný na miernu až strednú depresiu. Účinkuje rýchlo a je dobre znášaný, bez potreby dôkladného monitorovania na toxicitu.“ Nielen na depresiu: Mnohé ďalšie zdravotné prínosy horčíka

Horčík je hlavným hráčom pri vytváraní vašej telesnej energie, lebo sa nachádza v 300 enzýmoch ľudského tela, vrátane biologicky aktívnej formy ATP, známej ako MG-ATP. V ľudských bielkovinách bolo vlastne identifikovaných viac ako 3751 miest, ktoré viažu horčík, čo naznačuje, že jeho ústredná výživová dôležitosť je veľmi podceňovaná.

Výskum za uplynulých 40 rokov týkajúci sa horčíka sa hromadil ustáleným tempom približne 2000 nových štúdií ročne.

Náš projekt databázy zaznamenal dosiaľ u horčíka vyše 100 zdravotných prínosov. Kvôli stručnosti sa zameriame na jeho sedem kľúčových terapeutických použití:

1. Fibromyalgia: u tých, ktorým bola diagnostikovaná fibromyalgia , je nedostatok horčíka nielen bežný, ale klinicky bolo tiež demonštrované, že relatívne nízke dávky horčíka (50 mg) v kombinácii s kyselinou jablčnou vo forme jablčnanu horečnatého, zmierňuje u tých, ktorým bol podaný, bolesť a citlivosť.

2. Atriálna fibrilácia: dnes existuje celý rad štúdií dokazujúcich, že horčíkový doplnok znižuje atriálnu fibriláciu, či už sám osebe, alebo v kombinácii s konvenčnými liečebnými prostriedkami.

3. Cukrovka 2. typu: u diabetikov s cukrovkou 2. typu je nedostatok horčíka bežný, podľa štúdie z roku 2007 sa objavuje u 13,5 až 47,7 %.

Výskum tiež preukázal, že diabetici s cukrovkou 2. typu s periférnou neuropatiou a ischemickou chorobou srdca mali nižšie vnútrobunkové hladiny horčíka.

4. Predmenštruačný syndróm: nedostatok horčíka bol pozorovaný aj u žien, postihovaných predmenštruačným syndrómom.

Nie je preto prekvapením, keď sa zistilo, že zmierňuje predmenštruačné symptómy zadržiavania tekutiny, a tiež že do veľkej miery obmedzuje súvisiace príznaky u približne 34 % žien vo veku 18-45 rokov, ktorým bolo podávaných 250 mg tabliet po 3 mesiace skúmanej doby.

Zistilo sa, že horčík v kombinácii s vitamínom B6 zlepšuje predmenštruačné symptómy, súvisiace s úzkosťou.

5. Kardiovaskulárne ochorenie a úmrtnosť: nízke sérové koncentrácie horčíka predpovedajú úmrtie na kardiovaskulárne ochorenie a všetkých iných príčin. Existuje celý rad spôsobov, ktorými môže horčík prepožičiavať svoje ochranné vlastnosti. Môže sa správať ako blokátor kalciového kanála, je hypotenzívny (znižuje krvný tlak), antispasmodický (čo môže chrániť pred spazmom koronárnej artérie) a antitrombotický.

Veľmi bohaté na mitochondrie („elektrárne“ bunky) sú aj bunky srdcového svalu – až 100-krát viac na bunku než v kostrovom svale, čo si vyžaduje patričné množstvo horčíka na tvorbu ATP prostredníctvom cyklu kyseliny citrónovej.

6. Migrenózne poruchy: u pacientov, trpiacimi záchvatmi migrény, boli v krvi zistené výrazne nižšie hladiny horčíka.

Nedávny článok v časopise Journal of Neural Transmission nazvaný „Prečo by všetkých pacientov s migrénou mali liečiť horčíkom“ poukázal na to, že bežné krvné testy nepresne vyjadrujú skutočné zásoby horčíka v tele, lebo v merateľnom, mimobunkovom priestore sa ho nachádzajú len 2 %, „67 % je v kostiach a 31 % sa ho nachádza vo vnútri buniek“.

7. Starnutie: zatiaľ čo prirodzené starnutie je zdravý proces, bolo pozorované, že zrýchlené starnutie je znakom nedostatku horčíka, evidentné najmä v kontexte dlhých kozmických letov, kde sa nízke hladiny horčíka dávajú do súvisu s viac než 10-krát rýchlejším starnutím kardiovaskulárneho systému než na Zemi.

–  pre profi a hobby športovcov

–  posilňuje imunitný systém

–  pre zdravé kosti a zuby

–  pri nadváhe a diabetes

–  pre zdravé srdce a krvný obeh

–  pri vysokom krvnom tlaku

–  pri depresiách a pocitoch strachu

–  celkovo pre posilnenie organizmu

–  pri menštruačných kŕčoch

–  pre uvoľnenie ztuhnutých svalov

Prirodzený pôvod minerálov

Horčíkové – magnéziové soli boli objavené v hĺbke 2000 metrov pod zemským pvrchom. Vytvorili sa približne pred 250 miliónmi rokov a sú prirodzeným zdrojom horčíku vo forme magnézium chloridu.


Horčík je stopový minerál, ktorý pomáha udržiavať zdravé kosti, svaly, nervy a srdce. Horčík je dôležitý aj pre metabolizmus, pomáha udržať normálnu hladinu cukru v krvi a môže pomôcť znížiť riziko vzniku niektorých typov rakoviny. Ukázalo sa, že horčík pomáha znižovať stres a úzkosť. Ľudia by mali dostávať dostatok horčíka. Odporúčané množstvo horčíka pre dospelých je 400-420 miligramov denne. Horčík je minerál, ktorý je veľmi dôležitý pre zdravie človeka. Jeho nedostatok môže spôsobiť mnohé zdravotné problémy, ako napríklad únava, svalové kŕče, bolesti hlavy, nespavosť, poruchy nálady a pod. Horčík je nevyhnutný pre správne fungovanie srdca, svalov, nervových buniek a pečene. Pomáha pri prenose signálov medzi mozgom a svalmi a tiež podporuje produkciu energie v bunkách. Ľudia môžu prijímať horčík cez stravu alebo prípravky.
Activstar ponúka Magnéziový sprej v NANO kvalite.
Výhody spreja:
· Dá sa aplikovať priamo na postihnuté miesto
· Vysoká vstrebateľnosť
· Okamžitý účinok po nastriekaní
· Obchádza trávenie
Skúsenosti: Oslovil ma kolega, že sa v noci budí na kŕče v lýtku a tak som mu odporučil Magnéziový sprej s Activstar a aj mu ho poskytol na skúšku. Na druhý deň mi hovorí, že buď je to v jeho hlave (placebo efekt), alebo to naozaj funguje. Sprej si nastriekal na lýtko, v ktorom mával kŕče, ktoré ho budili so spánku a ver či never, dnes som spal celú noc. Tak som mu odporučil nech ho skúša viac dní. Keď si sprej nastriekal pred spaním spal celú noc, keď sa mu stalo, že sa mu nechcelo ho nastriekať pred spaním, zobudil sa na kŕče v lýtku, po tejto skúsenosti, už nikdy nezabudol.
Magnesium – horčík 1300 -1400 aplikácií
Odporúčané použitie
3 – 5 x denne striekať na vnútornú stranu zápästia, alebo na konkrétne postihnuté miesto.
Kto má podobné skúsenosti, tak by som bol rád, keby mi napíšete to komentárov Vaše skúsenosti, kto nemá a má podobné problémy, nech vyskúša sprej od Activstar

Veľký význam

Magnézium – horčík je minerál, ktorý hrá hlavnú úlohu vo fyziologických procesoch ľudského tela. Slúži ako komunikátor a reguluje prenos nervových vzruchov vo svaloch, čím zabezpečuje ich správne fungovanie a zlepšuje ich výkon.

Nevýhodou horčíku oproti iným minerálom je, že ho telo nemôže ukladať, preto musí byť pravidelne dopĺňnaný. V roku 2006 zverejnila WHO (svetová zdravotnícka organizácia) informácie, že väčšina ľudí nemá dostatok horčíka, čím vznikajú rôzne zdravotné problémy.

Pri športe potrebuje telo vyšší príjem horčíku. Nízka hladina horčíku nevzniká len kvôli nesprávnej výžive, ale môže k nej viest aj dlhodobý stres.

Denný príjem

Minimálna základná odporúčaná denná dávka horčíku je 300 až 400 mg, pričom sa experti z oblasti zdravia zhodli na 6 až 8 mg na kg ľudskej váhy, čo robí 400 až 900 mg denného príjmu.

Aktívne športovanie môže zapríčiniť nedostatok magnézia.

Počas tehotenstva hladina magnézia klesá.

Stres vyvoláva stratu magnézia.

Nedostatok magnézia môže spôsobiť problémy so srdcom.

Svalové kŕče sú často prejavom nedostatku magnézia.

Nedostatok magnézia spôsobuje žalúdočné kŕče, hnačky, zvracanie a napätie v tráviacich orgánoch.

Nedostatok magnézia spôsobuje nervozitu, zmätenosť, depresiu, nespavosť, podráždenosť a tras.

Jednoduché použitie

Activmagnezium vo forme spreju má jednoduché použitie. Vďaka transdermálnemu systému sa horčík dostáva do tela bez vstupu do tráviaceho traktu, čím zabraňuje nepríjemným vedľajším účinkom, ktoré vznikajú pri perorálnej forme príjmu.

Odporúčaná denná dávka je 3 až 5 strekov na pokožku v oblasti ramien, stehien alebo brucha, následne sa  jemne vmasíruje. Ľahký pocit tepla a svrbenia na začiatku je normálny, je znamením, že telo horčík potrebuje a prijíma.

Športovcom sa sa transdermálny horčík odporúča podávať pred, počas aj po športovom výkone. Pravidelné užívanie transdermálneho horčíka počas športu umožní svalom sa prirodzene rýchlejšie zregenerovať. Bez horčíka nevie telo produkovať Adenosintrifofát (ATP), ktorý je zásadný pre produkciu aeróbnej energie v tele.

Horčík alebo magnézium je najviac deficitný minerál, ktorý sa postupom času vytráca aj z potravín. Má viacero funkcií, ktoré sú nevyhnutné pre správny chod organizmu. Zistite, ktoré sú to.

Učíme sa o ňom na chémii, biológii a pritom mnohé veci stále o ňom netušíme. Správne, hovorím o horčíku alebo magnéziu.

Viete však aký nevyhnutný je tento minerál pre náš organizmus? Nie? Dovoľte mi teda povedať Vám zopár faktov, prečo by ste ho mali určite zaraďovať a najlepšie už od dnes:

Znižuje nespavosť

Nemôžete spať? Aj to patrí k príznakom nedostatku magnézia. Magnézium hrá dôležitú úlohu pri vyrovnávaní hladiny inhibičných neurotransmiterov, čo v preklade znamená, že sa ľahšie uvoľníte a zrelaxujete. Zaraďovanie horčíka teda patrí medzi bežný a prirodzený spôsob, ako zmierniť Vaše nočné ťažkosti.

Pomáha zmierňovať zápchu

Poznáte to. Nie je nič horšie ako ten nafúknutý, nepríjemný a často bolestivý pocit, ktorý prichádza spolu so zápchou. Ak sa teda cítite „upchatí“, magnézium tri-citrát (nachádzajúci sa v Progress Magnéziu) je jedným z najlepších doplnkov horčíka proti zápche. Pomáha totiž pri uvoľňovaní svalov tráviaceho traktu a neutralizácii žalúdočnej kyseliny. Vo vyšších dávkach môže pôsobiť ako preháňadlo, no jeho hlavnou funkciou je prísun tekutín do čriev, čo má za následok Vaše pravidelné a zdravé vyprázdňovanie.

Predchádza migréne

Nízke hladiny horčíka v tele spôsobujú migrénu. Aj v tomto prípade ide o vyrovnávanie hladiny neurotransmiterov v krvnom obehu, ale aj reguláciu zužovania krvných ciev. Práve nedostatok magnézia spôsobuje ich zužovanie, ktoré vedie k migréne. Je dokázané, že pravidelné dopĺňanie horčíka znižuje frekvenciu aj intenzitu migrény. Občasné zaraďovanie magnézia môže mať nižšie účinky na zabránenie silným bolestiam hlavy v podobe migrény.

Upokojuje Vaše nervy

Ďalšou príčinou nedostatku horčíka je stres a jeho nízke hladiny prehlbujú stresové reakcie u jedincov. Je vedecky podložené, že 450 mg horčíka na dennej báze je rovnako účinné ako antidepresíva. Je vhodný najmä pre psychicky labilnejších jednotlivcov, ktorí zle zvládajú stresové situácie.

Zmierňuje svalové kŕče a je užitočné aj pri PMS

Trápia Vás časté svalové kŕče, ktoré vedú k neznesiteľnej bolesti či šklbaniu? Je veľmi pravdepodobné, že aj v tomto prípade je potrebné pravidelne zaraďovať horčík. Užívanie kvalitného magnézia pomáha svalom (vrátane tých, ktoré sa nachádzajú v blízkosti maternice), aby sa normálne sťahovali a uvoľňovali. U žien sa odporúča magnézium najmä preto, aby sa zamedzilo nadúvaniu, zmiernila citlivosť prsníkov či odstránili časté zmeny nálad (čo ocenia najmä muži 😊).

Zlepšuje zdravie srdca

Horčík pomáha podporovať zdravé svaly a srdce nie je výnimkou. Deficit magnézia je spájaný s rôznymi kardiovaskulárnymi ochoreniami, vrátane vysokého krvného tlaku, abnormalít srdcového rytmu, upchatých tepien a iných srdcovo-cievnych ochorení. Magnézium teda pomáha rozširovať cievy a uvoľňuje prietok krvi v nich.

Zabraňuje astme

Dýchavičnosť, tlak na hrudníku či kašeľ bývajú najčastejšími príznakmi astmy. V nemocniciach na liečbu týchto symptómov často využívajú práve horčík. Ten efektívne pôsobí pri uvoľňovaní bronchiálneho svalu, čo má za následok to, že človek môže už po chvíli ľahšie dýchať. Preto každý, kto má astmu alebo má nábeh na astmu by mal užívať magnézium vo zvýšenej miere. Magnézium totiž efektívne pomáha ľahšie zvládať záchvaty astmy na každodennej báze.

Ako sami môžete vidieť, magnézium je veľmi dôležitým minerálom v našom tele, ktoré zastáva hneď niekoľko funkcií. V súčasnosti máme možnosť zvoliť si z niekoľkých druhov, ktoré sú bežne dostupné na trhu, no rovnako je pravda, že len malé percento z nás číta ich obsah a zloženie. Preto mnohým spôsobuje ťažkosti. Ale pozor! Ťažkosti Vám nespôsobuje horčík. Horčík zostane vždy len horčíkom. Problém je najčastejšie v nebezpečných prímesiach, ktoré majú často nepriaznivé účinky a navyše znižujú funkciu samotného magnézia.


Horčík (Mg) najdôležitejší minerál.

Horčík je najdôležitejší minerál pre človeka a jeho zdravie. Horčík možno v prírode vidieť voľným okom hlavne vo forme anorganických kryštálov. Spolu so sodíkom, vápnikom a draslíkom tvorí štvoricu základných minerálov v tele.
Spotreba horčíka v tele človeka pre fungovanie rôznych orgánov je vyššia, ako jeho súčasné dopĺňanie potravinami.
Človek potrebuje denne 5mg horčíka na kg svojej váhy. U priemerného dospelého človeka je to teda 400mg denne. Skutočný denný príjem jedlom je však o polovicu menší.

Klinické príznaky nízkej úrovne horčíka v tele sa podľa štatistík vyskytujú u 40-72% ľudí žijúcich v USA, u 25% ľudí žijúcich vo Francúzku a u 40% ľudí v Nemecku.

Až u 85% ľudí, ktorí prekonali infarkt, bol zistený deficit horčíka (Mg)!

Stratu horčíka je ťažké diagnostikovať.
Hlavné zásoby horčíka sa nachádzajú v kostiach 60% a svaloch 20%. Krv transportuje horčík medzi tkanivami.
Keď sa koncentrácia horčíka v krvi zníži, telo si ho začne brať zo zásob, teda z kostí a svalov, kde je už spracovaný a uložený v ionizovanej forme. Preto sa následne objavia svalové kŕče, letargia, únava ešte skôr, ako krvný test ukáže, že je v tele nedostatok horčíka.
Horčík je základným prvkom aj pre život rastlín. Je ich zelenou krvou. Vo vzorci hemoglobínu základ tvorí železo, vo vzorci chlorofilu, základ tvorí horčík (Mg). Deficit horčíka v rastlinách sa prejavuje svetlými škvrnami na ich listoch.

Kde je uložená energia v tele človeka?

V tajomných mitochondriách, ktoré kedysi boli baktériami ale teraz slúžia človeku. Mitochondria – to je elektráreň pre výrobu energie v bunke.

Dôležitosť horčíka pre človeka a prejavy jeho deficitu.

Hypomagneziémia – to je vedecký názov používaný pre nedostatok horčíka. Niekedy sa nedostatok horčíka stáva zdrojom vážnych zdravotných problémov. Aby sme pochopili jeho dôležitý význam, stačí sa pozrieť, ako vplýva napríklad na duševné zdravie. Základným prejavom chýbajúceho horčíka sú zvýšená úzkosť, emocionálna devastácia, apatia a depresie. Preto sa pri strese odporúčajú produkty s vysokým obsahom horčíka.

Horčík má veľký význam pre zdravie človeka. Pomáha telu prekonávať bolesti, nervovému systému vyrovnať sa so stresom, srdcu biť v správnom rytme.
Význam tohto minerálu pre človeka je možne len ťažko doceniť. Prispieva nielen k tvorbe svalov a kostí, ale zabezpečuje aj optimálne fungovanie najdôležitejších telesných systémov. Prítomnosť horčíka je potrebná pre viac ako 600 bunkových reakcií.

Podceňovať by ste nemali ani vlastnosti horčíka, ako je stabilizácia krvného cukru a znižovanie cholesterolu. Jeho nedostatok spôsobuje zvýšenú degradáciu v
kolagénových tkanivách a chrupavkách. Dochádza k porušeniu pomeru kolagénu a elastického vlákna a spomaleniu syntézy všetkých štrukturálnych molekúl v spojivovom tkanive.

Takmer 60% z celkovej spotreby horčíka v tele sa minie na jeho uloženie v kostiach. To ukazuje aký veľký je jeho význam pre ich kvalitu, hustotu a prevenciu pred osteoporózou. Človek s jeho pomocou získava energiu z potravy. Horčík sa podieľa tiež na získavaní bielkovín z aminokyselín. A to je len malý zoznam procesov s jeho účasťou.

Ako zistiť deficit horčíka v organizme?

Tu sú uvedené najčastejšie príznaky nedostatku horčíka:

KŔČE A SPAZMY V KONČATINÁCH
Dôležitú úlohu hrá horčík pri budovaní svalov. Najviac je to vidieť keď v svaloch horčík chýba. Vznikajú svalové kŕče a ich bolestivé kontrakcie, pocity mravenčenia v rukách a nohách, necitlivosť.

MALÁ HUSTOTA KOSTÍ
Následkom nedostatku horčíka sa môže vyvinúť závažné ochorenie – osteoporóza.

BOLESTI HLAVY
Migrény sa často pozorujú u ľudí s diagnostikovanou hypomagneziémiou., t.j. nedostatkom horčíka.

PROBLÉMY SO SRDCOM A CIEVAMI
Tento najdôležitejší systém tela človeka okamžite reaguje na nedostatok horčíka zvýšením tlaku, rýchlym tlkotom srdca, bolesťou v srdci a pravdepodobnosťou vzniku srdcového infarktu alebo mozgovej príhody.

ŽALÚDOK A ČREVO
Poukazujú na nedostatok horčíka svojou nepravidelnou prácou. Okrem kŕčov v črevách vznikajú problémy aj so stolicou.
Vznikajú tiež časté ZMENY NÁLAD, chronická únava, psychické a fyzické vyčerpanie.
Dochádza k neustálej strate sily.

PODRÁŽDENOSŤ, NESPAVOSŤ
V niektorých prípadoch sú pozorované problémy so spánkom, a aj keď je možné zaspať, úľava neprichádza ani po spánku.
Všetky uvedené znaky sa negatívne odrážajú aj vo vzhľade človeka. Je to vidieť na stave pokožky, nechtov a vlasov. Následkom straty horčíka v organizme vzniká aj deficit zinku, medi, vápnika, draslíka, kremíka a následne ich zámena za ťažké kovy – olovo, hliník, kadmium.
Vlastnosti horčíka v skratke:

Normalizuje prácu kardiovaskulárneho systému, udržuje zdravé cievy
Stabilizuje srdcovú frekvenciu a zabraňuje tvorbe krvných zrazenín v cievach
Dôležitý je pre pohybový aparát, najmä pre kostno-svalové tkaniva, tiež pre zuby,
nechty, vlasy
Normalizuje syntézu enzýmov, výmenu bielkovín, lipidov a nukleových kyselín
Stimuluje tvorbu ADP (Energia sa uvoľňuje pri hydrolytickom štiepení molekuly kyseliny trihydrogenfosforečnej z molekuly ATP, pričom vzniká adenozíndifosfát – ADP), preto je nevyhnutný pri športe, fyzickom a nervovom strese
Obnovuje normálnu prevádzku imunitného systému
Udržuje rozpustené soli v moči a už malé koncentrácie horčíka zabraňujú tvorbe kameňov v obličkách
Neutralizuje toxíny v pečeni, ochraňuje pred radiáciou, ťažkými kovmi (napr.
olovom)
Chráni organizmus pred stresom izoláciou silných nervových impulzov, pomáha
znižovať nervozitu a podráždenosť
Reguluje pamäť
Všetky energetické procesy prebiehajú s jeho účasťou

Organizmus slabo vstrebáva horčík a intenzívnejšie sa ho zbavuje:
pri cukrovke 2. typu
pri chronickej hnačke (dochádza k vymývaniu horčíka zo žalúdka)
pri niektorých poruchách trávenia, ako je celiakia (alergia na lepok)
pri vyoperovanej štítnej žľaze
pri zvýšenom pití alkoholických nápojov
pri užívaní určitých liekov, ako sú estrogény, betablokatóry, cytostatika, diuretiká – teda močopudné lieky. Ak užívate lieky, skontrolujte si aké majú negatívne účinky (napr. na tlak sa predpisujú lieky často aj s močopudnými účinkami)
pri užívaní antikoncepcie, pití kávy a čierneho čaju
pri nadmernom sladení (cukor spôsobuje vylučovanie horčíka močom)

Doporučujeme užívať produkty na dopĺňanie horčíka :

sprejovou formou najlepšie vstrebávanie : ACTIVMAGNESIUM SPRAY 200 ML

pitnou formou :
ACTIVMINERAL CITRÓN 230 G

BIO MORINGA PRÁŠOK


 

Activmagnesium spray 200 ml

Najlepším zdrojom horčíka je jedlo a jeden zo spôsobov, ako identifikovať potraviny, ktoré horčík obsahujú, je podľa ich farby – sú to tie, ktoré sú zelené, teda bohaté na chlorofyl.

Chlorofyl, ktorý rastlinám umožňuje zachytávať slnečnú energiu a meniť ju na metabolickú, má vo svojom strede atóm horčíka. Bez horčíka by vlastne rastliny nemohli energiu slnečného svetla využívať.

Horčík je však vo svojej základnej forme bezfarebný a obsahuje ho aj veľa rastlín, ktoré zelené nie sú.

Komu môžeme s produktom Actiivmagnezium sprej  pomôcť? Každému kto má nedostatok magnézia,  ľuďom,  častých migrénach, čo majú kŕče, alebo sťahovanie svalov.

Koho môžete osloviť s produktom Activmagnezium sprejom k spolupráci?  Toto je jednoducho predajný produkt, ktorý v zásade potrebuje takmer každý.  Stačí nastriekať a dať vyskúšať. Do pár minút nastane účinok.Oslov na spoluprácu (eshopy, športovcov, bio obchody, obchody s doplnkami stravy a iné…)

Upozornenie. Tento materiál nie je možné voľne šíriť bez predošlého písomného súhlasu majiteľa ,,Activstar academy,, Spoločnosť Activstar si vyhradzuje všetky práva. Slúži výhradne na vzdelávacie účely

Zároveň upozorňujeme, že postupy v tomto materiály nezaručujú úspech v spoločnosti Activstar, ale mnohým partnerom spoločnosti Activstar pomohli v kariérnom raste v dosahovaných výsledkoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *