Vitamín C + kolagén a ich dôležitosť

VITAMÍN C V SPREJI – OBJEDNAŤ
Vedeli ste, že ľudské telo si nevie vytvoriť vitamín C?
Vitamín C – podporuje celkovo dobrý zdravotný stav a chráni telo pred infekciami, traumami a stresom. Vyfajčenie 1 cigarety dokáže spotrebovať 120mg vitamínu C, prežitie veľkej emócie až 2000mg
E- brožúrka – Sprievodca používania sprejov na stiahnutie
NANO technológia umožňuje podávanie Vitamínu C cez pokožku a sliznicu iba jednoduchým nastriekaním, napríklad na ZÁPÄSTIE, POD JAZYK, alebo DO NOSA (kde nahrádza dráždivé a návykové nosné spreje). Obchádza sa tým tráviaci trakt, čím sa dosahuje vyššia vstrebateľnosť vitamínu C do organizmu a tým aj jeho vysoká účinnosť.
Vitamín C podporuje imunitný systém, čo je výborná prevencia proti vírusom. Pomáha telu bojovať nie len pri prechladnutí a chrípke, ale aj proti širokému spektru iných ochorení.
Podporuje tvorbu kolagénu, ktorý sa stará o zdravé ďasien, zubov, kostí, chrupaviek, krvných ciev a pokožky.
Zúčastňuje sa na prevencii kardiovaskulárnych ochorení.
Zúčastňuje sa metabolizmu železa, medi a žlčových kyselín, metabolizmu kyseliny listovej a chráni organizmus pred záťažou ťažkými kovmi.
Znižuje vyčerpanie a únavu.
Je výživou pre bunky a cievy. Pôsobí pozitívne takmer na každú časť nášho tela, orgán, či bunku.
Jedinečný zdroj prírodného doplnenia vitamínu C, môžete striekať na pleť, zápästie, pod jazyk aj do nosa s novým nádstavcom zvýšite vstrebateľnosť. Táto forma nezaťažuje obličky. Je vyrobený z 18 kg paradajok.

Activ C spray  NANO – OBJEDNAŤ, prírodný extrakt zo zeleniny

Vedeli ste, že ľudské telo si nedokáže vytvoriť vitamín C? Pre to je odkázané na príjem zvonka

Použitie: doplnenie vitamínu C na predlaktie striekať 3 x denne na vnútornú stranu zápästia na obe ruky, (pomôcka, keď si umývate zuby ráno a večer, po umytí si strieknuť Activ C). Na pleť, redukuje jemné vrásky a núti pleť, aby si začala vytvárat kolagén sama

Vedeli ste, že, nadbytok vitamínu C môže spôsobiť oličkové kamene alebo piesok. Activ C v sprejovej forme  je prírodný a množstvo, ktoré sa vstrebe do organizmu je biologicky odbúrateľné, a preto nezaťažuje obličky

Vitamín C – podporuje celkovo dobrý zdravotný stav a chráni telo pred infekciami, traumami a stresom.  Výrazne posilňuje imunitný systém. Vyfajčenie 1 cigarety dokáže spotrebovať 120mg vitamínu C, prežitie veľkej emócie až 2000 mg

Kyselina L-askorbová, označovaná tiež ako vitamín C, je vo vode rozpustná látka so silnými antioxidačnými účinkami. Vitamín C je známy len necelých 100 rokov, pričom na jeho nedostatok – známy skorbut zomierali ľudia už v praveku.


Ak je nedostatok vitamínu C, môže to mať nasledujúce dôsledky: kazenie zubov, tvorba modrín, zvýšená náchylnosť na infekcie, spomalený rast, najmä u detí, anémia, časté vypadávanie zubov, opakované infekcie, otoky kĺbov alebo dokonca sterilita. Tu Vám ponúkame naše 100 % prírodné Vitamínu C vo forme spreja, v NANO kvalite založený na rajčinách. Táto forma vitamínu C súčasne s rajčinami je tou najlepšou, akú si vôbec dokážeme predstaviť. Nemožno sa jej totiž predávkovať. Preto je možné ho používať na pulzné miesta, ale aj na pleť ak je organizmus oslabený aj každú hodinu. Vitamín C vo forme spreja sa zmestí do každej kabelky, dokonca aj do vrecka. Prajeme Vám, aby sa tento vitamín C vo forme spreja stal Vaším stálym spoľahlivým parťákom.


Vitamín C je vitamín, ktorý je pre ľudský organizmus nevyhnutný. Jeho účinnosť sa prejavuje v celom tele. Vitamín C je antioxidant, čo znamená, že pomáha neutralizovať škodlivé voľné radikály v tele, čo môže zabrániť poškodeniu buniek. Týmto spôsobom môže chrániť pred rakovinou, srdcovým ochorením a inými chronickými ochoreniami. Vitamín C je kľúčový pre zdravý imunitný systém. Pomáha produkovať biele krvinky, ktoré bojujú proti infekciám. Tiež podporuje tvorbu protilátok, ktoré pomáhajú bojovať proti baktériám a vírusom. Okrem toho vitamín C pomáha pri tvorbe kolagénu, proteínu, ktorý je nevyhnutný pre zdravie pokožky. Je tiež dôležitý pre zdravie kostí, zubov a kĺbov. Vitamín C je tiež dôležitý pre správnu funkciu mozgu. Pomáha znižovať stres a úzkosť a podporuje duševnú pohodu. Vitamín C výrazne napomáha pokožke bojovať s mnohými príznakmi starnutia a keďže naše telo a pleť si vitamín C nedokáže vytvoriť a ani ho dlho uchovávať je potrebné ho pravidelne dopĺňať.
Activstar ponúka jedinečný Activ C sprej ktorý sa do tela dostáva transdermálne.
Výhoda toho je, že má vysokú vstrebateľnosť, obchádza trávenie a dostáva sa okamžite do krvného obehu.
Skúsenosti mám sám na sebe a aj na mojich zákazníkoch, dlhodobo mali niektorrí zákazníci problém s nedostatkom vitamínu C, čo potvrdzoval aj KA, po začatí používania Activ C spreju, bolo pekne vidno na KA, ako stúpa hodnota Vitamínu C, odvtedy používam ja aj moji zákazníci C v sprejovej forme.
Braňo – Nitra
Dlhodobo som mal problém s nedostatkom vitamínov, hlavne ma trápil nedostatok vitamínu C o ktorom som vedel z krvného obrazu, ktorý mi robili na preventívnej prehliadke v práci. Po mesiaci aplikovania vitamínu Activ C
v sprejovej forme na zápästie sa mi hodnota C vitamínu v krvi upravila a dostala sa do normálu.
Použitie: 3 – 5 x denne striekať na vnútornú stranu zápästia.

Vitamín C je základný vitamín, ktorý si my ľudia sami nevieme vytvoriť, na rozdiel od zvierat, ktoré to dokážu Takže sme odkázaní od jeho príjmu z prírody alebo od výživových doplnkov.
U nás nájdete vitamín C v spreji v NANO kvalite. To znamená čistý prírodný vitamín C s ideálnou vstrebávaním, keď obchádza tráviaci trakt a vstupuje priamo do nášho krvného alebo lymfatického systému
Tento vreckový sprej, ktorý sa zmestí naozaj do každej kabelky alebo vrecka, vydrží až 500 použití!
Ak si to aplikujeme na pokožku, nemali by sme ísť von na slnko.
Načo ho potrebujeme?
Naša imunita ju potrebuje pre svoje správne fungovanie najviac.
Náš mozog ho potrebuje aj ako antioxidant, keď spolu s beta-karoténom, kyslíkom, dostatkom kyslíka a glukózou pomáha
Podporuje produkciu kolagénu.
Je nevyhnutný pre stavbu kostí a zubov, pre funkciu ciev, činnosť nervového systému, pre ochranu buniek pred oxidačným stresom a poškodením voľných radikálov, pre zachovanie energetického metabolizmu, pre pomoc pri absorpcii železa.
Nabudúce uvidíme, čo sa stane, ak nám chýba vitamín C.

Braňo – Nitra

Dlhodobo som mal problém s nedostatkom vitamínov, hlavne ma trápil nedostaok vitamínu C o ktorom som vedel z krvneho obrazu, ktory mi robili na preventivnej prehliadke v práci. Po mesiaci aplikovania vitaminu C v sprejovej forme na zápastia sa mi hodnota C vitamínu v krvi upravila a dostala sa do normálu.

VIDEO NANO TECHNOLÓGIA a vstrebateľnosť Activ C a Activkolagénu

ACTIV C spray od firmy Activstar sú v dvoch variantoch a to v dvoch sviežich vôňach – citrus a citrónová tráva.

Väčšina rastlín a živočíchov syntetizuje vitamínu C z glukózy. Človek (rovnako ako ďalší primáti alebo morča) túto látku nedokážu syntetizovať, pretože im chýba enzým L-gulonolaktonoxidáza. Preto je vitamín C základnou a nevyhnutnou dietetickou zložkou a organizmus je výlučne odkázaný na jeho príjem vo forme potravy (Morrissey, Hill, 2011).

Pri archeologickom výskume z doby kamennej a bronzovej boli na kostrových pozostatkoch pozorované následky skorbutu. Z minulosti sú taktiež známe rôzne prípady námorníkov, pirátov i stroskotancov, ktorí po niekoľkomesačnom nedostatku rastlinnej potravy zomierali po vypadaní zubov, krvácaní, fraktúrach kostí, zhnisaní a rozpade kože.


VITAMÍN C V SPREJI
NANO technológia umožňuje podávanie Vitamínu C cez pokožku a sliznicu iba jednoduchým nastriekaním, napríklad NA ZÁPÄSTIE, POD JAZYK, alebo DO NOSA (kde nahrádza dráždivé a návykové nosné spreje). Obchádza sa tým tráviaci trakt, čím sa dosahuje vyššia vstrebateľnosť vitamínu C do organizmu a tým aj jeho vysoká účinnosť.
Vitamín C podporuje imunitný systém, čo je výborná prevencia proti vírusom. Pomáha telu bojovať nie len pri prechladnutí a chrípke, ale aj proti širokému spektru iných ochorení.
Podporuje tvorbu kolagénu, ktorý sa stará o zdravé ďasien, zubov, kostí, chrupaviek, krvných ciev a pokožky.
Zúčastňuje sa na prevencii kardiovaskulárnych ochorení.
Zúčastňuje sa metabolizmu železa, medi a žlčových kyselín, metabolizmu kyseliny listovej a chráni organizmus pred záťažou ťažkými kovmi.
Znižuje vyčerpanie a únavu.
Je výživou pre bunky a cievy. Pôsobí pozitívne takmer na každú časť nášho tela, orgán, či bunku.

„Vitamín C je nenahraditeľnou zložkou ľudskej výživy. Plní v organizme veľké množstvo funkcií. Je nevyhnutný pre vývin a podporu väzivových tkanív a zohráva významnú úlohu pri tvorbe kostí, liečení rán a zdravých ďasien. Vitamín C má okrem toho mnoho metabolických funkcií v organizme, pričom je dôležitý pre: aktiváciu kyseliny listovej (vitamín B9), premenu cholesterolu na žlčové kyseliny, prispieva k rezorpcii železa (redukuje Fe3+ na Fe2+) , medi, niektorých aminokyselín (napr. tryptofán), zúčastňuje sa na tvorbe kolagénu, karnitínu, dopamínu, niektorých neurotransmiterov (napr. serotonín), je dôležitým kofaktorom hydroláz prolínu a lyzínu. Prispieva k ochrane organizmu pred záťažou ťažkými kovmi (Iqbal et al., 2004), fagocytické funkcie leukocytov, steroidných hormónov v nadobličkách, reguláciu krvného tlaku, stimuláciu určitých enzýmov (Walingo, 2005), obnovu vitamínu E (Morrissey, Hill, 2004).

Vitamín C patrí vďaka svojim vlastnostiam medzi veľmi účinné antioxidanty. Chráni bunky před oxidačným stresom a zároveň umožňuje regeneráciu iných antioxidantov (napríklad vitamínu E) Môže pôsobiť ako antikarcinogén a znižuje riziko kardiovaskulárnych chorôb (Šlosár, Čekey, 2008).

Mnohé štúdie dokazujú, že vitamín C môže pomáhať predchádzať rakovine inhibíciou tvorby nitrózozlúčenín v žalúdku a stimulovaním imunitného systému. Prísun dostatočného množstva vitamínu C pôsobí proti baktérii Helicobacter pylori, ktorá je považovaná za významný rizikový faktor pri vzniku rakoviny žalúdka. Vitamín C chráni organizmus proti látkam, ktoré znečisťujú prostredie, ako napríklad oxid uhoľnatý, hydrokarbóny, pesticídy a ťažké kovy. Ochrana proti týmto nebezpečným látkam spočíva v stimulácii enzýmov v pečeni, ktoré detoxifikujú organizmus.

Vitamín C taktiež pomáha chrániť organizmus obmedzením tvorby nitrózamínov – rakovinotvorných látok, ktoré pochádzajú z dusičnanov obsiahnutých v mnohých potravinových zdrojoch (Iqbal et al., 2004).

C má dôležitú úlohu v imunitnom systéme, stimuluje leukocyty k zvýšenej degradácii baktérii a vylučovaniu protilátok, podporuje syntézu interferónu, zvyšuje odolnosť organizmu proti chladu. V neposlednom rade sa vitamín C ako dôležitý faktor zúčastňuje prevencie a boja proti vírusovým a bakteriálnym infekciám (najmä proti chorobám dýchacích ciest a prechladnutiu). Bolo dokázané, že až 5-násobne zvyšuje vstrebateľnosť železa z potravy a pôsobí tak preventívne proti chudokrvnosti z nedostatku železa (Keresteš a kol., 2011).Kolagén a jeho využitie.

Vedeli ste, že, po 25 roku života si telo prestáva vytvárať kolagén? Kolagén Activstar v sprejovej alebo nápojovej forme je účinný a vysoko vstrebateľný. 

Activ c anti age nápoj – OBJEDNAŤ

 Acerola, kolagén a kyselina hyarulonová.

Použitie: doplnenie Activ C anti age –  1 odmerku do 2-3 dcl vody, 1 x denne, (doporučujeme v priebehu dňa) dávka je na 2 mesiace

Pri nedostatku vitamínu C sa stráca pružnosť ciev, objaví sa krvácanie do kože, slizníc, kĺbov, pod okosticu. Dojčatá a malé deti sú nekľudné, objaví sa u nich anémia, porucha osifikácie a stav podobný krivici, ako pri nedostatku vitamínu D (tzv. hemorhagická rachitída). Nedostatok vitamínu C vedie k zoslabeniu kolagénových štruktúr. S nízkym prísunom vitamínu C je taktiež spojené zvýšené riziko vzniku chronických ochorení, ako sú napríklad koronárne srdcové ochorenia, rakovina či šedý zákal. Nedostatok vitamínu C sa prejavuje krvácaním z ďasien, únavou, náchylnosťou k chorobám a srdečnými problémami. Pri deficite vitamínu C dochádza k zvýšenému výskytu infekcií, alergií, nádchy či spomalenému hojeniu rán.

Predávkovanie týmto dôležitým vitamínom prakticky nie je možné, pretože nadbytočné množstvo dokáže telo bez problémov vylúčiť. Denná odporúčaná potreba vitamínu C je na úrovni 200 mg/osobu/deň. Zvýšené dávky vitamínu C by mali podľa autorov užívať predčasne narodení novorodenci, osoby pracujúce v infekčnom alebo stresovom prostredí a fajčiari. ACTIV C spray od firmy Activstar sú v dvoch variantoch a to v dvoch sviežich vôňach – citrus a citrónová tráva.

Viac ako 80% príjmu vitamínu C pochádza z ovocia a zeleniny a minoritný podiel je obsiahnutý v mäse, vajciach a mliečnych produktoch Morrissey a Hill (2011). Medzi bohaté zdroje vitamínu C patria čierne ríbezle, paprika, chren, kel ružičkový, kel kučeravý, brokolica, kiwi, karfiol, kaleráb, jahody, kapusta červená, citrón, pomaranč, jablká, hrušky, kel hlávkový, kapusta biela a v neposlednom rade šípky, arónia či rakytník. Zo živočíšnych produktov podľa autorov najviac vitamínu C obsahuje mlieko.  Activ c anti age nápoj. Acerola, kolagén a kyselina hyarulonová.

ETIKETA produktu

Activkolagén spray s vitamínom C – OBJEDNAŤ

Použitie: Activkolagén spray 3 x denne na obe ruky, ale aj na postihnuté miesto (kĺby), po aplikovaní na pleť, napína pleť a tím redukuje vrásky

Obsah vitamínu C v ovocí a zelenine je veľmi variabilný a závisí od viacerých faktorov (odroda, klimatické podmienky, výživa a hnojenie, stupeň zrelosti, skladovanie, kuchynská úprava a spracovanie zeleniny a ovocia). Okrem toho je vitamín C najmenej stabilný a najcitlivejší zo všetkých vitamínov a je využívaný ako indikátor stupňa zmien následkom spracovania rastlinných produktov. K jeho stratám dochádza najmä pri skladovaní, kuchynskom ale aj priemyselnom spracovaní, pričom najvýznamnejšie sú straty výluhom (blanšírovanie, varenie, konzervovanie) a straty oxidáciou. Najmenšie straty môžeme dosiahnuť pomocou vysoko tepelnej krátkodobej sterilizácie. Vitamín C je najstabilnejší pri zmrazovaní a mraziarenskom skladovaní.“(ŠLOSÁR, 2013)

Možností ako suplementovať vitamín C je viacero. Na trhu je množstvo prípravkov obsahujúcich vitamín C samostatne alebo v multivitamínových zmesiach. Keď však vychádzame z priemernej potreby, šumivé tabletky alebo iné farmaceutické tablety či tobolky ich obsahujú zbytočne veľké množstvá, ktoré sú prakticky nevyužiteľné (vylúčia sa močom) a preto aj fyziologicky a ekonomicky zbytočné.

Activstar uviedol na trh aj iné spreje. Získaj viac informácií

Z pohľadu jednoduchosti aplikácie a presnosti dávkovania sa zdajú byť vhodnou formou spreje. Napríklad spreje ACTIV C od firmy Activstar sú v dvoch variantoch a to v dvoch sviežich vôňach – citrus a citrónová tráva.

Komu môžeme s produktom Activ C  pomôcť? Každému kto potrebuje doplniť vitamín C a kolagén.

Koho môžete osloviť s produktom Activ C k spolupráci? Toto je jednoducho predajný kontaktný produkt. Základ je vyskúšať a povedať pár slov s tu písaných. Oslov na spoluprácu (eshopy, reštaurácie, hotely, fitness centrá, kardiológov, liečiteľov, obchody s doplnkami stravy a iné…) DAJ do popredia NANO KVALITU

Upozornenie. Tento materiál nie je možné voľne šíriť bez predošlého písomného súhlasu majiteľa ,,Activstar academy,, Spoločnosť Activstar si vyhradzuje všetky práva. Slúži výhradne na vzdelávacie účely

Zároveň upozorňujeme, že postupy v tomto materiály nezaručujú úspech v spoločnosti Activstar, ale mnohým partnerom spoločnosti Activstar pomohli v kariérnom raste v dosahovaných výsledkoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *