Doplnkový spotrebný sortiment Activstar

Vedeli ste, že Activstar má mnoho zaujímavých doplnkových produktov ako:

Počas týchto horúcich dní stačí aj malá aktivita ako je PRÁCA V ZÁHRADE, TURISTIKA, BICYKLOVANIE, či DLHŠÍ POBYT NA SLNKU, aby sa naše telo dehydrovalo a stratilo dôležité živiny.
Kokosová voda je  najzdravším nápojom planéty na okamžitú hydratáciu, na doplnenie základných živín, minerálov a vitamínov. Je takmer identická s ľudskou krvnou plazmou.
Kokosová voda spôsobuje absorpciu a urýchlenú výmenu elektrolytov a živín po akejkoľvek fyzickej námahe.
Kokosová voda je VEĽKÝM POMOCNÍKOM pri prechladnutí a chrípke. Obsahuje správne množstvo vitamínov, minerálov a solí na liečbu horúčky a hnačky u detí aj u dospelých.
Jej účinky ocenia aj tí, ktorí sú práve po bujarej zábave. Tento záchranca vás zbaví bolesti hlavy a zároveň doplní telu stratené tekutiny.
Je dobre mať ju po ruke DOMA, pri POHYBOVEJ AKTIVITE aj NA DOVOLENKE

Kinetic Reactor M22, alebo M24 OBJEDNAŤ

Technológia pre vášu vodovodnú batériu, ktorá čistí vodu a nefiltruje ju. Prvé komerčne dostupné zariadenie na svete na úpravu vody vo veľkosti sitka.Náš systém úpravy vody je založený na hydrodynamickej kavitácii. Jedná sa o multifunkčné, samočistiace zariadenie. Viac informácií

Kinetická technológia alebo KINETICKÝ REAKTOR je prispôsobivý a flexibilný v závislosti od veľkosti a potrieb. S našou technológiou dôjde k úspore vody dosiahnutéj najmenej o 32%. Úplne sa zaobídeme bez úpravy vodys použitím chemikálií alebo iných prísad.

​Konštantný tlak vody. Ekologická, udržateľná a efektívna technológia.

Inštalácia v niekoľkých jednoduchých krokoch, bez dlhého zvažovania. Neporovnateľná metóda založená na prírodne
orientovaných fyzikálnych procesoch.

Výnimočná škálovateľnosť, dá sa teda použiť prakticky kdekoľvek. Čistenie vodných zdrojov, ale aj stojatých a tečúcich vôd.

Zlepšuje chuť a vôňu vody.
​Voda sa stáva mäkšou
Voda z vodovodu dobrej kvality pre lepšiu kvalitu života.

Všetky vitálne minerály sú zachované! Čistá voda: bez škodlivých látok a prenosných patogénov. Voda z vodovodu sa stáva chutnejšou. Medzinárodne patentované a certifikované

pdf pre nemocnice

pdf brožúrka

pdf v oblasti čistenia

pdf znižuje hladinu arzénu

Nosný inhalátor. OBJEDNAŤ

 

Priama inhalácia 100% esenciálnych olejov. Zmes esenciálnych olejov IMUNITA je skvelým pomocníkom v časoch zmeny počasia, chrípkových sezón alebo pre tých, ktorí majú problém s oslabenou imunitou.

Priama inhalácia 100% esenciálnych olejov.
Zmes esenciálnych olejov IMUNITA je skvelým pomocníkom v časoch zmeny počasia, chrípkových sezón alebo pre tých, ktorí majú problém s oslabenou imunitou.

Aplikácia: 3-5x denne
Návod: po otvorení vlozžte inhalátor do nosnej dierky, druhu si zapchajte a silne sa nadýchnite. Opakujte do druhej nosnej dierky.
Zloženie: Eukalyptus, borovica, citrón, zázvor, mäta
Objem: 1ml

Odrušovač na mobil a počítač. OBJEDNAŤ

Elektromagnetické žiarenie

Mnohí ľudia dnešnej doby si svoj život nedokážu predstaviť bez moderných zariadení, ktoré im uľahčujú prácu. Moderné prístroje využívajú rôzne technológie a fyzikálne princípy. Jedným z nich je i elektromagnetické žiarenie.

Elektromagnetickým žiarením na nás pôsobí každý spotrebič, ktorý je napájaný elektrickým prúdom.

Elektromagnetické žiarenie je považované za formu hmoty, za nositeľa energie schopného konať prácu. Zahŕňa veľký rozsah vlnových dĺžok, podľa ktorých

Rozlišujeme jednotlivé druhy žiarenia, tzv. elektromagnetické spektrum.

Biologický význam elektromagnetického žiarenia širiaceho sa vo voľnom priestore

Rýchlosťou svetla s rôznymi vlnovými dĺžkami je rozličný.

Elektromagnetická vlna je charakterizovaná veľkosťou a smerom svojej elektrickej i magnetickej zložky. K elektromagnetickému žiareniu počítame všetky vlnové dĺžky od najdlhších po najkratšie, t.j. dlhovlnné (vysokofrekvenčné), infračervené,

Svetelné, ultrafialové a ionizujúce (rontgenové, rádioaktívne a kozmické) žiarenie. Ľudské oko je však citlivé iba na časť spektra elektromagnetického žiarenia, ktorú nazývame svetlo. Zdrojom žiarenia je zrýchlený pohyb častíc s elektrickým nábojom alebo zmena energetického stavu atómu. Podľa toho svetelné zdroje vysielajú žiarenie so spojitým alebo čiarovým spektrom. Tieto spektrá je možné pozorovať spektroskopom ako emisné alebo absorbčné spektrá.

Merítkom prahu účinnosti nie je len intenzita, ale aj čas pôsobenia. Súčinom skutočnej intenzity poľa a času pôsobenia sa nazýva ožiarenie. Najcitlivejšie ľudské orgány na účinky elektromagnetického poľa sú okrem nervového systému tiež pohlavné orgány a oči. Pri chronickom pôsobení elektromagnetických vĺn na ľudský organizumes sa môžu objaviť aj iné ťažkosti napr. problémy s trávením a pod. Môžeme jednoznačne povedať, že elektromagnetické žiarenie nepriaznivo pôsobí na ľudský organizmus a je nutné sa pred ním chrániť. Je veľa ochranných prostriedkov pred elektromagnetickým žiarením, jedným z nich je aj Keltská špirála.

Keltská špirála je veľmi účinný tvarový žiarič.

Je natlačená špeciálnym spôsobom a špeciálnou vodivou carbon pastou.

                Keltská špirála

Je veľmi účinný tvarový žiarič – biogenerátor, ktorý generuje bioenergiu a vyžaruje ju v axiálnom smere. Je to smerová vysokofrekvenčná anténa, ktorej účinnosť je dnes už merateľná. Už starí Kelti vedele, že pri pohybe špirálou v mieste silnejšieho magnetického poľa pôsobí táto špirála ako smerový žiarič vysokofrekvenčnej eneergie, ktorá sa dá i na veľkú vzdialenosť opäť rovnakou špirálou prijímať ako anténou. Tento špirálový tvar sa už dlhodobo bežne využíva v telekomunikačnej, radarovej technike a iných odboroch, tvary špirály sa tiež používajú i vo vedeckej medicíne, kde sú chránené niekoľkými európskymi a americkými patentmi. Keltská špirála je silný tvarový žiarič – biogenerátor, ktorý generuje, doplňuje a kumuluje životnú energiu, nevyhnutnú pre našu existenciu.

Keltská špirála vytvára energiu dnes už merateľnú dostupnými fyzikálnymi prístrojmi.

Použitie:

– na mobilné telefóny /pod kryt na batériu/ a na ostatné elektrospotrebiče /zo zadnej strany/ na odrušenie elektromagnetické žiarenia


Aniónové vložky. OBJEDNAŤ

Shuya Health aniónové bavlnené vložky s preventívnym účinkom na každodenné použitie.Výrobky Shuya Health obsahujú 3 unikátne a patentované technológie

1. Anióny najvyššej kvality na trhu

Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam získali názov „vzdušné vitamíny“ a „ element večnosti“:

posilňujú imunitný systém, pôsobia antibakteriálne a proti plesniam, vďaka čomu likvidujú nepríjemný zápach,
znižujú stavy napätia a zlepšujú imunitný systém,
výrobky Shuya Health obsahujú výnimočnú úroveň až 6100 aniónov na každý cm³ menštruačnej vložky a intímky.

2.Aktívny kyslík

Aktívny kyslík zvyšuje priepustnosť vzduchu cez menštruačnú vložku, zrýchľuje jeho cirkuláciu medzi intímnymi miestami a vonkajším povrchom, dodatočne zvyšuje výmenu kyslíka, likviduje škodlivé baktérie a udržiava čistotu intímneho okolia.

3. Dlhovlnné ultrafialové žiarenie FAR – IR

Hlavným a najväčším prírodným zdrojom žiarenia FAR-IR je slnečná energia. Ak úroveň energie FAR-IR je dostatočne vysoká, organizmus sa cíti byť zdravý a viac odolný na patogénne vplyvy. zlepšuje stav krvi vďaka tomu, že ju čistí a zamedzuje zlepovaniu červených krviniek, zväčšuje nárast počtu buniek, syntézu DNA a syntézu bielkovín čo je potrebné pre regeneráciu a obnovu buniek.

Osem ochranných vrstiev pre Váš maximálny komfort a zdravie

Výrobky SHUYA- HEALTH sa skladajú z ôsmich ochranných vrstiev, ktoré zabezpečujú pocit sviežosti, komfortu a bezpečia počas celého dňa.

1. vrstva: mäkká a čistá bavlna vďaka, ktorej pociťuješ výnimočný komfort

2. vrstva: technologicky pokroková a patentovaná trojkombinácia s aniónmi, aktívnym kyslíkom a dlhovlnným ultrafialovým žiarením, ktoré posilňujú imunitu, nedovoľujú rozvoju baktérii a eliminujú nepríjemný zápach

3. vrstva: pokrývajúca menštruačnú vložku z hora

4. vrstva: vynikajúca sajúca vrstva vyrobená z dvoch druhov veľkozrnných materiálov zabezpečujúca rýchlu absorbciu

5. vrstva: priepustná vrstva – urýchľuje efektívne a rýchle odvádzanie výlučkov, čím zabezpečuje pocit sucha

6. vrstva: pokrývajúca menštruačnú vložku zdola

7. vrstva: priedušná vrstva umožňujúca voľné prúdenie vzduchu

8. vrstva: ľahko aplikovateľná celolepiaca plocha s ekologickým lepidlom

Osem výnimočných vlastností výrobkov SHUYA HEALTH:

pôsobia antibakteriálne
pôsobia protizápalovo
posilňujú imunitný systém
majú liečebné vlastnosti
zlepšujú látkovú výmenu
likvidujú nepríjemný zápach
udržiavajú pH vlastné pokožke
normalizujú tlak


Profi zubná kefka. OBJEDNAŤ

RADOSŤ z úsmevu.
1. Zubná kefka spĺňa požiadavky aj náročných užívateľov.
2. Vysoký počet jemných vlákien až 6670, zabezpečuje dokonalé odstránenie zubného povlaku. Štetinky nepoškodzujú ďasná a efektívne čistia zuby. 3. Hlavička zubnej kefky umožňuje čistenie aj v ťažko dostupných miestach.
4. Ergonomický tvarovaná pevná rúčka zaistí optimálne držanie kefky.
5. Odporúčaná lekármi 6. Kvalita zubnej kefky vysoko prevyšuje cenu.
7. Dostupná cena

Náš úsmev je našou vizitkou.

NÁZOR ODBORNÍKA
„Zubnú kefku Profi Ultra Care 6670 odporúčam pre jej univerzálnosť a testami overenú kvalitu. Môžu ju používať dospelí a deti od 6 rokov. Ideálna hustota špeciálne upravených vlákien zabraňuje dráždeniu ďasien a súčasne rozrušuje zubný povlak. Inštruktáž zubným lekárom, alebo dentálnym hygienikom zvýši efektivitu čistenia zubov.“
zubná lekárka MUDr. MARTA MURGAŠOVÁ


Superpotraviny. OBJEDNAŤ

MORINGA

Prášok z listov rastliny Moringa oleifera zvyšuje energiu a odolnosť organizmu . Má veľmi priaznivý vplyv na celkové zdravie, keďže obsahuje veľké množstvo vitamínov, minerálov, bielkovín, antioxidantov, chlorofyl či aminokyseliny.

Moringa je jednou z najužitočnejších rastlín na Zemi a označuje sa ako „strom života“. Patrí k rastlinám s najvyššou koncentráciou živín na svete . Jej chuť je príjemná, jemne štipľavá, podobná špenátu.
Pôvodne pochádza z Indie , kde je už po tisícročia používaná v ajurvédskej medicíne. Strom sa vyskytuje hlavne na africkom kontinente v rôznych lokalitách. Pestovanie Moringy je veľmi prospešné v boji proti podvýžive v chudobných oblastiach Afriky, ktoré trpia hladom. Moringa sa totiž ľahko pestuje a je odolná voči suchu, napriek tomu obsahuje veľké množstvo nutričných látok.

Moringa obsahuje komplexný zdroj vitamínov, minerálov , bielkovín a antioxidantov, pričom obsiahnuté látky sú zastúpené v jedinečnej rovnováhe a forme, ktorú organizmus dokáže efektívne využiť.

Pravidelná konzumácia moringy znižuje krvný tlak, zlepšuje trávenie a náladu, posilňuje imunitný systém a vďaka vysokému obsahu vlákniny a nízkemu obsahu tuku a kalórií pomáha pri chudnutí. Pomáha zlepšovať stav pri cukrovke, znižuje obsah cholesterolu

Moringa je zdrojom:

– 25% rastlinných proteínov

– dôležitých vitamínov a minerálnych látok

– vitamín A, E, K, B1, B2, B3, B6, B12

– draslík, vápnik, fosfor, horčík, železo, zinok, mangán, meď, selén, síra a pod.

Prínos Moringy:

obsahuje všetky esenciálne aminokyseliny, ktoré sú potrebné pre ľudské telo.
je vhodným zdrojom dlhodobej energie
pri pravidelnom používaní má podporné účinky na imunitu organizmu
pomáha pri zrakových problémoch (vysoký obsah vitamínu A a betakaroténu)
pomáha udržiavať optimálnu hladinu cukru v krvi
pomáha znižovať zlý cholesterol
má silné antibakteriálne účinky
podporuje rast vlasov, dodáva im zdravý vzhľad a zvyšuje ich pevnosť a hustotu
je skvelým bojovníkom proti vráskam, celkovo zlepšuje vzhľad pokožky
posilňuje močovo-pohlavné ústrojenstvo
podporuje trávenie
pomáha pri bolestiach pohybového ústrojenstva
pomáha pri regulácii činnosti štítnej žľazy
má protirakovinové účinky

Moringa obsahuje:
17x viac vápnika ako mlieko
25x viac železa ako špenát
15x viac draslíka ako banán
10x viac omega 3 ako losos
7x viac vitamínu C ako pomaranč
10x viac vitamínu A (beta-karotén) ako mrkva
10x viac bielkovín ako jogurt
3x viac železa ako mandle

Odporúčané dávkovanie:
1 čajová lyžička 2 – 3 x denne. Prášok z Moringy sa môže pridávať do jogurtov, nápojov a zmrzlinových mliečnych výrobkov alebo sa zmieša s inými superfood potravinami pre znásobenie účinkov. Prášok je možné taktiež pridávať do ľubovoľného pokrmu (napr. polievky, šaláty).

Krajina pôvodu: Čína

Nevhodné pre deti do 3 rokov. Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 1280kJ/307kcal
Tuk: 6,70g z toho nas.mast.kys: 1,70g
Bielkoviny: 23,80g
Sacharidy: 24,00g z toho cukry 6,10g
Vláknina: 27,80g

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *